Over ons

Wie zijn we?

Moors All Energy is dé specialist in hernieuwbare en groene energie, met jarenlange ervaring in de branche.

Bij Moors All Energy gaan we voluit voor een kwalitatieve dienstverlening op uw maat. We begeleiden u in uw keuze naar het juiste project in hernieuwbare zonne-energie volledig afgestemd op uw noden en wensen. Daarbij maken we steeds gebruikt van materialen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en werken we steeds met betrouwbare Europese leveranciers. Zo leveren wij u een totaalservice met aandacht voor uw noden en wensen en een nauwgezette afwerking.

Al onze werken worden uitgevoerd in eigen beheer. We werken niet met onderaannemers maar hebben onze eigen plaatsers in dienst die beschikken over een Rescert erkenning waardoor u zeker kan zijn dat zij beschikken over de nodige kennis en ervaring om de plaatsing van uw installatie kwaliteitsvol uit te voeren.

We zijn niet de grootste maar wel het accuraatst met zeer veel oog voor afwerking en detail. Het resultaat hiervan kan u bekijken op onze pagina met referenties.

Ons doel?

Duurzame, betrouwbare en milieuvriendelijke zonnepanelen leveren op uw maat!

Vragen?

Heeft u vragen over zonnepanelen, warmtepompboilers, ... of wenst u een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op!

Moors All Energy - Op 't zand 25, 3971 Heppen - 0471 89 70 25 - info@moorsallenergy.be