Zonnepanelen

Fotovoltaïsche zonnepanelen zijn zowel voor particulieren als voor bedrijven een interessante investering. Ze leveren niet alleen financieel voordeel op maar helpen ook het milieu een handje. Dankzij het plaatsen van zonnepanelen kan u immers zelf instaan voor uw energieproductie.

Moors All Energy zorgt voor een professionele installatie met uiterste zorg uitgevoerd zodat u maximaal kan genieten van uw investering. Wij bieden u een totaalservice aan, van de adviesfase tot de uitvoering en oplevering. Voor vrijwel alle daken zoeken wij de meest gepaste installatie van fotovoltaïsche zonnepanelen voor u. Hierbij houden we rekening met uw noden, wensen en verbruik.

Onze installaties worden enkel geplaatst door geregistreerde en gecertificeerde plaatsers. Bij het plaatsen van zonnepanelen zijn voor ons niet enkel het rendement maar zeker ook het aangezicht, kleuren en de schikking van de panelen op het dak belangrijk. Het oog wil immers ook wat! Ook daarbij staan wij voor u klaar met advies op maat.

Alle bevestigingsmaterialen die wij gebruiken zijn vervaardigd uit aluminium en inox. Wij werken enkel met kwaliteitsmaterialen van degelijke merken zoals Flatfix en Schletter. Verder plaatsen wij enkel panelen van kwaliteitsvolle merken zoals Hyundai en Bauer en dit in combinatie met een Huawei of Solar Edge omvormer. 

Wil u weten hoeveel zonnepanelen voor u kunnen besparen en wat de terugverdientijd is? Neem dan contact op voor een offerte op maat.

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen zetten licht om in elektriciteit die u meteen kunt gebruiken. Een fotovoltaïsche installatie (PV-installatie) bestaat uit de zonnepanelen zelf, een montagesysteem om de panelen op het dak te plaatsen, bekabeling en minstens één omvormer die de opgewekte gelijkstroom omzet in bruikbare wisselstroom.

Na de omvormer moet een productiemeter of groenestroommeter worden geplaatst die de elektriciteit meet die de zonnepanelen opwekken. 

Na de productiemeting kan de opgewekte elektriciteit ter plaatse verbruikt worden door uw televisie, wasmachine, verlichting, ... Overtollige stroom wordt naar het net gestuurd. ’s Nachts, op donkere dagen of op momenten dat u veel verbruikt, gebruikt u indien nodig ook nog stroom van het net. Deze teller draait terug wanneer uw zonnepanelen meer produceren dan u verbruikt. 

Waarom investeren in zonnepanelen?

Kostprijs en opbrengst

Elk project is anders. Wij komen steeds langs om uw noden en wensen te bespreken en zo voor u een offerte op maat te maken.

Wilt u weten hoeveel zonnepanelen voor u kunnen opbrengen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend bezoek ter plaatse en een offerte op maat.

Premies

Voor het aankopen en installeren van zonnepanelen ontvangt u van Fluvius een premie van maximaal  euro. Meer info kan u terugvinden op https://www.fluvius.be/nl/thema/premies/premies-voor-huishoudelijke-klanten/premie-zonnepanelen 

Moors All Energy - Op 't zand 25, 3971 Heppen - 0471 89 70 25 - info@moorsallenergy.be