Onze merken

Onze ruime ervaring in het voorzien van hernieuwbare energie heeft ervoor gezorgd dat wij een goed zicht hebben op de producten die op de markt zijn. Door ons regelmatig bij te scholen blijven we ook steeds op de hoogte van de nieuwe trends en producten die op de markt komen.

Moors All Energy werkt enkel met kwaliteitsvolle en hoofdzakelijk Europese merken. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit en opbrengst van elke installatie garanderen en kunnen wij een ruime garantie en service aanbieden.

Onze merken: zonnepanelen

Bent u op zoek naar duurzame zonnepanelen van een stabiele producent? Kies dan voor BenQ. Voor de 45.000 werknemers van BenQ is het leveren van kwaliteit hun missie. Ze pikken steeds op de hoogste conversie. Geen enkele zonnestraal glipt nog door de mazen van het net!

Bauer Solar is sedert jaren actief in de zonnepanelenindustrie. Bauer staat voor Europese topkwaliteit. Het in Selzen gelegen Duitse bedrijf vervaardigt zowel mono- als polykristallijne zonnepanelen. Deze kristallijne modules zijn beschikbaar in zowel standaard als zwarte frames. De hoogkwalitatieve zonnepanelen van Bauer zijn een absolute aanrader die u met zijn garantie tot 30 jaar een langdurige zekerheid en optimale oplossing biedt.

Het electronica merk LG is wereldleider en technologisch innovatieve pionier en heeft door de jaren heen een terechte reputatie opgebouwd op vlak van prijs/kwaliteit. Na 20 jaar durend intensief onderzoek naar de toepasbaarheid en kwaliteitsborging naar Silicium gebasseerde zonnepanelen, introduceerde het in 2008 haar eigen zonnepanelenlijn. LG hanteert voor al haar producten, dus ook voor haar zonnepanelen, de allerhoogste kwaliteitseisen. Naast de uitmundende prestaties staat LG ook bekend voor de hoogwaardige afwerkingsgraad van al hun producten.

Onze merken: omvormer

Moors All Energy werkt met omvormers van SMA, hét betrouwbaarste merk onder de omvormers dat garant staat voor jarenlang rendement van uw installatie. Standaard krijgt u 10 jaar garantie. Na de verlenging ontvangt u een SMA-Benelux certrificaat bij uw omvormer.

Wilt u uw installatie optimaal opvolgen? Kies dan voor een omvormer van SolarEdge. Deze omvormers zorgen ervoor dat u maximaal rendement haalt uit elk zonnepaneel door ze individueel te regelen met een power-optimizer. De optimizers geven informatie door over de werking van ieder afzonderlijk zonnepaneel.

Wij staan u graag bij in het maken van uw keuze voor de omvormer die het best bij uw installatie past.

Onze merken: montagematerialen

Moors All Energy werkt enkel met de beste montagematerialen op de markt. Afhankelijk van het soort dak kiezen wij steeds voor de meest geschikte montagemethode. Zo zorgen we ervoor dat uw dak niet wordt beschadigd en dat uw installatie met oog voor detail wordt afgewerkt.

Moors All Energy - Op 't zand 25, 3971 Heppen - 0471 89 70 25 - info@moorsallenergy.be