Onze merken

Onze ruime ervaring in het voorzien van hernieuwbare energie heeft ervoor gezorgd dat wij een goed zicht hebben op de producten die op de markt zijn. Door ons regelmatig bij te scholen blijven we ook steeds op de hoogte van de nieuwe trends en producten die op de markt komen.

Moors All Energy werkt enkel met kwaliteitsvolle en hoofdzakelijk Europese merken. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit en opbrengst van elke installatie garanderen en kunnen wij een ruime garantie en service aanbieden.

Onze merken: zonnepanelen

Hyundai is al jaren een zeer degelijke en betrouwbare autoconstructeur. Sinds vele jaren hebben zij zich echter ook toegelegd op de productie van zonnepanelen.
Hiermee willen ze als wereldspeler mee hun schouders zetten onder het terugdringen van de klimaatsverandering.
De zonnepanelen van Hyundai zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben standaard 10 jaar garantie. Daarnaast zorgt Hyundai voor een vermogensgarantie van 25 jaar waarbij de panelen na 10 jaar een rendement van 90 procent hebben.

Het electronica merk LG is wereldleider en technologisch innovatieve pionier en heeft door de jaren heen een terechte reputatie opgebouwd op vlak van prijs/kwaliteit. Na 20 jaar durend intensief onderzoek naar de toepasbaarheid en kwaliteitsborging naar Silicium gebasseerde zonnepanelen, introduceerde het in 2008 haar eigen zonnepanelenlijn. LG hanteert voor al haar producten, dus ook voor haar zonnepanelen, de allerhoogste kwaliteitseisen. Naast de uitmundende prestaties staat LG ook bekend voor de hoogwaardige afwerkingsgraad van al hun producten.

Onze merken: omvormer

Moors All Energy werkt met omvormers van SMA, hét betrouwbaarste merk onder de omvormers dat garant staat voor jarenlang rendement van uw installatie.

Wilt u uw installatie optimaal opvolgen? Kies dan voor een omvormer van SolarEdge. Deze omvormers zorgen ervoor dat u maximaal rendement haalt uit elk zonnepaneel door ze individueel te regelen met een power-optimizer. De optimizers geven informatie door over de werking van ieder afzonderlijk zonnepaneel.


Wilt u graag meteen klaar zijn voor de toekomst en uw installatie zonnepanelen aanvullen met een eigen opslagsysteem? Kies dan voor een omvormer van Huawei.

In combinatie met een thuisbatterij van markleider Huawei beschikt u zo over een zeer degelijk en modulair systeem dat u op elk moment kan aanpassen naargelang uw wensen of noden.

Wij staan u graag bij in het maken van uw keuze voor de omvormer die het best bij uw installatie past.

Onze merken: montagematerialen

Moors All Energy werkt enkel met de beste montagematerialen op de markt. Afhankelijk van het soort dak kiezen wij steeds voor de meest geschikte montagemethode. Zo zorgen we ervoor dat uw dak niet wordt beschadigd en dat uw installatie met oog voor detail wordt afgewerkt.

Moors All Energy - Op 't zand 25, 3971 Heppen - 0471 89 70 25 - info@moorsallenergy.be